Harun Yıldızlı'ya bir destek de Derince'den

CHP Darıca ve Körfez İlçe Yönetimi geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak il başkanlığı yarışında Harun Yıldızlı’ya açık destek vermişti. Bugün ise Yıldızlı’ya bir açık destek de Derince ilçe yönetiminden geldi.

CHP Kocaeli İl Kongresine sayılı günler kala ilçe örgütleri ve il delegeleri artık kimi destekleyeceklerini açık açık duyurmaya başladı. Dün CHP Darıca ve Körfez İlçe Örgütü, il başkan adayı Harun Yıldızlı’yı destekleyeceğini duyurmuştu. Ardından, 5 ilçenin daha Harun Yıldızlı’ya açık destek vereceği CHP kulislerinde konuşulmuştu. Bugün ise Yıldızlı’ya bir açık destek de CHP Derince İlçe Örgütü’nden geldi.

DELEGE DE YILDIZLI’YI İSTİYOR

Kongrede yönetim olarak Harun Yıldızlı’yı destekleyeceklerini ve il delegelerinin büyük çoğunluğunun da yine Yıldızlı’yı istediğini duyuran ilçe başkanı Birkan Koçak şu açıklamayı yaptı “İlçe yönetim kurulu toplantımızda, uzun süredir takip ettiğimiz seçim sürecini ve adayları değerlendirdik. Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliği ile Derince İlçe örgütümüz; Harun Yıldızlı’ya desteklerini beyan etti. Delegelerimizin büyük çoğunluğu da Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu kamuoyuna saygı ile arz ederiz.”

25 Şub 2020 - 12:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

Ali Haymanali - Dün il başkan adayları ile yapılan toplantı sonrası herhangi bir oylama ve destekleme amaclı bir görüşme yapılmamıştır ilçe başkanının bu tür açıklamalarını doğru ve etik bulmuyoruz benimle birlikte enaz 20 arkadaşım böyle bir açıklamayı kabul etmiyor bu tür algı operasyonlarını kınıyoruz kamu oyuna saygilarimla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:03
02

Ahmet - Ali bey bu ... ilçe başkanından her şey beklenir.acaba neyin karşılığında delegelere rağmen bu saygısızlığı yapıyor. Bu adam bu makamı geçim kaynağı olarak görüyor.goreceksiniz.o görevde fazla kalamayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:03
01

Ahmet - Harun yıldızlı derince ilçe başkanını kurultay delegesi yazarsa seçimi çok farklı kazanır. Çünki o ilçe başkanı tüm kocaelinin çok takdir ettiği ve çok iyi tanıdığı bir şahsiyet.harun yıldızlı bu şahsın desteğine kalmışsa vay haline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:03