Herkesin hayatına dokunacağız...

Körfez ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Büyükakın, “Halkımızın önceliği bizim de önceliğimizdir, herkesin hayatına dokunacak işler yapacağız” vurgusu yaptı.

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na yapan Büyükakın’a, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi eşlik etti. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Büyükakın’ı yakından tanıdıklarını belirterek “Vatandaşlarımızın sıcak ilgisi, sizin önümüzdeki seçimde başarılı olacağınızı ortaya koyuyor, biz de buna gönülden inanıyoruz” dedi.

“EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ”

Daha sonra Ticaret Odası’nı ziyaret eden Büyükakın’ı Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Ticaret Odası yöneticileri tarafından karşılandı. Büyükakın’ı “Evinize hoş geldiniz” diyerek selamlayan Öztürk, “Geçmiş tecrübelerinizle büyük hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dedi. Kocaeli’nde 200 bin kamyonluk bir hareketlilik olduğunu, bu kamyonların yüzde 65’inin Kocaeli’nde durduğunu anlatan Büyükakın, “500 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanabilmesi için ulaşım kanallarının tamamında bir planlama yapılması gerekiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ve yeni tren hattı gibi alanlar düşünülmeden hareket edemeyiz. Bu konuları Ulaştırma Bakanlığımızla birlikte çalışacağız” diye konuştu.

HERKESİN HAYATINA DOKUNACAK İŞLER YAPACAĞIZ”

Körfez’de bulunan Deniz Ticaret Odası’nı da ziyaret eden Büyükakın’ı Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Deniz Ticaret Odası üyeleriyle sohbet eden Büyükakın, deniz taşımacılığının önemine değinmeyi ihmal etmedi. Birliktelikte “Halkımızın önceliği bizim de önceliğimizdir” diyen Büyükakın, “Herkesin hayatına dokunacak işler yapacağız” vurgusunu yaparak, kent nüfusunun her yıl 50-60 bin kişi arttığını da belirterek, Türkiye’ye model olacak belediyecilik çalışmaları yapacaklarını da sözlerine ekledi. Ziyaretler görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.

12 Ara 2018 - 13:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.