İşte Hürriyet’in siyasi geleceği

İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilinin arasında bulunan Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in siyasi geleceği bu açıklamayla netlik kazandı

CHP, İYİ Parti’nin seçimlere girebilmesi için 15 milletvekilini İYİ Parti’ye transfer etmişti. Bu vekillerden biri de Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet olmuştu. Bu vekillerin tekrar CHP’ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili açıklama birinci ağızdan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ağzından yapıldı.

ELBETTE GERİ DÖNECEKLER
Kılıçdaroğlu, “Elbette geri dönecekler. Biz sadece demokrasiye karşı kurulan bir kumpası bozmak için arkadaşlarımızı oraya görevlendirdik. Arkadaşlarımız belirli görevle gittiler oraya. Öyle söylendiği gibi belirli bir çıkar amacıyla oraya gitmiş, milletvekili olmak için orada özel çaba harcamış gibi tablo asla yok. Biz demokrasiye karşı kurulan bir kumpası, bir oyunu bozmak için o arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız gittiler, görevlerini yapacaklar ve belirli bir süre sonra geri dönecekler. Bizim listelerimizde şu veya bu şekilde yer almak isterlerse yer alabilecekler" dedi.

29 Nis 2018 - 22:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.