İşte son seçim anketi

Metropoll Araştırma Şirketi, erken seçim anketinin sonuçlarını yayınladı. Oy oranları dikkat çekti.

İşte son seçim anketi
İşte son seçim anketi
Haber albümü için resme tıklayın

Metropoll Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket ile vatandaşlara “Erken bir seçim olmasını ister misiniz?" sorusu yöneltildi. Vatandaşların 53,1'i erken seçim yapılmaması gerektiğini düşündüğü ortaya çıktı.

HALK ERKEN SEÇİM İSTEMİYOR

Son zamanların en çok tartışılan konularından biri erken seçim olurken, Metropoll Araştırma Şirketi, vatandaşlara “Erken bir seçim olmasını ister misiniz?" sorusunu yöneltti. Vatandaşların yüzde 53,1’i erken seçim yapılmaması gerektiğini belirtti. Vatandaşların yüzde 35.5'i erken bir seçime sıcak baktığını söyledi. Fikrim yok diyenlerin oy oranı ise yüzde 11,4 olarak ölçüldü.

ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANLIĞI 

Ankette vatandaşlara "Genel olarak düşündüğünüzde, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yapış tarzını onaylıyor musunuz?" sorusu da yöneltildi. Anket sonucuna göre; "Evet, onaylıyorum" diyenlerin oranı %52, "Hayır, onaylamıyorum" diyenlerin oranı %40,9, "Fikrim yok" diyenlerin oranı ise %7,2 oldu.

Metropolün Son anketi  kararsızlar dağıtıldığında

Akp 36.5
CHP 29.5
HDP 10.9
İyi P 8.7
MHP 7.2

DEVA 2.3
GELECEK 1.7
SAADET 1

04 Tem 2020 - 16:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

Eyt - Eyt bitirecek bu işi merak etmeyin deveye sormuşlar her yerin eğri hükümet der nerem dogru sıratta görüşmek üzere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 16:25