İYİ Parti o haberi yalanladı

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, 36 kişinin partiden istifa ettiği yönündeki haberi yalanladı. Yıldız, "Şahsi menfaatleri için siyaset yapanlar İYİ Parti'nin cesur yürekleri ile yol yürüyemezler" dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, 36 kişinin partiden istifa ettiğine dair konuştu. Yıldız, "Şahsi menfaatleri için siyaset yapanlar İYİ Parti'nin cesur yürekleri ile yol yürüyemezler" dedi.

ARALIKLARLA İSTİFA

Yıldız, şunları söyledi; "7 Temmuz 2020 tarihinde yerel bir gazetede "İYİ Partide deprem" başlıklı asılsız bir haber yayınlanmış ve bu haber içerisinde mahalle temsilcisi de olduğu iddia edilen 36 kişilik istifa listesi paylaşılmıştır. Öncelikle belirtmek isterim ki, yaptığımız incelemelerde partimizin üyelik veri tabanında bahsi geçen isimlerden sadece 13'ünün bu açıklamanın yapıldığı sırada partimize üye olduğu, 16'sının partimize üye olmadığı, 6'sının ise geçmiş zaman içerisinde aralıklarla istifa ettikleri tespit edilmiştir.

ÜYELİĞİ GERÇEKLEŞMEMİŞ

Söz konusu haberde, mahalle temsilcisi olduğu iddia edilen şahsın partimize üyeliğinin görünmediği gibi Teşkilat Başkanlığımız ile arasında herhangi bir görev tanımı da bulunmamaktadır. Yenişehir mahallesinde 1,5 yıldır Erhan Akatay arkadaşımız İYİ Parti'yi temsil etmekte ve görevini başarıyla yürütmektedir. 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde AK Parti'den istifa ederek partimize katılan ve yerel seçim adaylık döneminde Belediye Meclis üyeliği adaylığı için partimizden de istifa edip seçilemeyen arkadaşından da seçimden sonra tekrar partimize üyeliği gerçekleşmemiştir.

CESUR YÜREKLER

Bizler İYİ Parti'li cesur yürekler olarak Türk milletinin, Türk devletinin düşmüş olduğu buhrandan çıkması için her türlü dayatmaya ve zorluğa rağmen mücadele verirken ucuz ayak oyunları ile kaybedecek ne zamanımız ne de ayıracak mesaimiz vardır. Hele ki “Ardımda 500 parti üyesi var, ya istediğim olur ya da 500 kişi ile istifa ederim. İYİ Parti'nin tozu kalmaz, onları Yenişehir'de çalıştırmam“ gibi ucuz söylemlere boyun eğecek değiliz.

YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDİYORUZ

Bizler her geçen gün daha fazla memleket sevdalısı ile buluşmaktayız. İYİ Parti ailesi her gün daha fazla büyümektedir. Rüzgar kayadan ancak toz alır. Son 6 aylık dönemde 650 yeni üyemiz ile birlikte memleket yürüyüşümüze devam ediyoruz. Kendi şahsi menfaatleri için siyaset yapanlar, memleket meselesine gönül vermiş İYİ Parti'nin cesur yürekleri ile yol yürüyemezler. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

08 Tem 2020 - 23:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

Sedat Pekcan - Yav sinan daha nekadar pelinin pisliklerini örtmek için çırpınacaksın be arkadaşım inan kendi kredini tüketipbitiriyorsun kardeşim millet patır patır iyi partiden istifa ediyır sen buna çare ol ha söyliyeyim bostanlarla topçulardada eli kişi istifa edebilir yaşar kardaşa teoki olsun diye sen anladın o işi sonra sıvamasısana kalıyor sinancım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 23:15
01

Saniye Dündar - Cesur yürekler il kongresine delege olarak karılarının konken arkadaşları ile özel şöförü şirketinde çalışan işçilerini delege yazıp seçim kazanmaz delikanlı sinan kardeşim sen bilirsin bu işleri ama her nedense seninde sesin kısık be cesur yürekli kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 23:15