İzmit’in geleceği Saadet’te

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy gerçekleştirdiği basın açıklamasında: “Belediye kaynaklarımız israf ediliyor. İzmit’in, İzmitlinin hakkı olan kaynaklar mutlu bir azınlığa pay ediliyor. İzmit’in geleceği için çare Saadet Partisi kadrolarıdır” dedi

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy, İzmit İlçe Binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Gürsoy yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmit’in Saadet kadroları ile geleceğe ulaşabileceğini söyleyerek, “Hayatımızı kolaylaştırmakla memur olan yöneticiler, plansız yatırımları sebebiyle yaşam kalitemizi düşürmekten geri durmuyorlar. Bitmeyen yol inşaatları, bitmeyen beton yığınlarıyla yaşanamaz bir İzmit sundular. Yaşanan tüm bu sıkıntılar, problemler için çare var. İzmit’in geleceği için çare Saadet Partisi kadrolarıdır.

GEREKEN DERSİ VERECEKLER

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ekonomik darboğazın zorluklarını hisseden insanımız her yeni güne daha büyük zorluklarla giriyor. Ülkenin temel direkleri işçi, esnaf, sanayici ve yatırımcı geleceği ile ilgili ciddi endişeler yaşamaktalar.  Ekonomik istikrar iddiası her seçim oy talep eden iktidar 17 yılın sonunda insanımıza sunduğu tablo konkordatolar, kapanmış dükkânlar, zam üstüne zam gelmiş ürünler, ayın sonunu getiremeyen çalışanlardır. Yola çıktıklarında halka ekonomik refah vadederek oy isteyen iktidar, yolun sonunda insanımıza ekonomik darboğazı, kendilerine ekonomik refahı layık görmüşlerdir.Gözüken o ki sessiz yığınlar kendisini oyalayan iktidara önümüzde ki seçimde gereken dersi verip, çözümsüzlük siyasetini elinde ki yetkiyle çözecektir.

BELEDİYECİLİK DEĞİL REKLAM YAPILDI.

Belediyecilik müessesesi insan hayatını kolaylaştıracak yatırımları yapmakla sorumludur. Belediye kaynaklarının büyük kısmını bu amaç doğrultusunda kullanmalıdır. Mevcut belediye yönetimleri kaynakları şehri kalkındıracak, hayatı kolaylaştıracak yatırımlara değil reklam olacakları, billboard donatacakları harcamaları tercih ettiler. Bu doğrultuda ulaşım meselesi çözülmüş, yaşam standardı artmış, kalkınmış bir şehirde yaşam sürmemiz gerekirken, bize reva görülen üç beş billboard dolduracak çalışmalardır. Belediye kaynaklarımız israf ediliyor. İzmit’in, İzmitlinin hakkı olan kaynaklar mutlu bir azınlığa pay ediliyor. Şehirlerimizi yaşanmaz hale getiriyorlar.” 

05 Ara 2018 - 11:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.