Kartepe adayından şok sözler

AK Parti Kartepe Adayı Adnan Kızıltepe, “Bugüne kadar demokrasi havariliği yapanlar demokrasiyi iğfal ettiler. Demokrasi isminin yerine hak ve haklılık sistemi devreye girmeli” dedi.

Onun adını çok fazla duymadınız… Belki de ilk defa duyacaksınız. Emekli Avukat Adnan Kızıltepe, AK Parti’den Kartepe’ye aday oldu. Kızıltepe, “Kartepe’de yaşayan herkes asistanım olacak. Herkes sorununu bizzat bana iletecek” diye konuştu.

İĞFAL EDİLMİŞ

AK Parti Kartepe Adayı Adnan Kızıltepe, “İğfal edilmiş ve kevgire döndürülmüş bir ismi benim düzeltme şansım yok. İşte bu yüzden demokrasiye hak ve haklılık ismi takacağım. Yanlış anlaşılmak istemem. Demokrasiye karşı değilim ama bugün demokrasi diyen Amerika’sı, İngiltere’si gibi ülkeler sömürgeci ve zalimler” dedi.

HEDEF İNSANA DEĞER VERMEK

Türkiye’nin  çok zor şartlardan geçtiğini söyleyen emekli avukat Adnan Kızıltepe, “AK Parti bugüne kadar yapılması gereken her şeyi yaptı. Kartepe’de de güzel işler yapıldı. Hedefimiz bu seviyenin üzerine çıkmak. En ücra köşedeki  vatandaşımızın bile yanına gideceğiz. İnsan, metadan daha değerlidir. Birinci hedefimiz insana değer vermek” diye konuştu.

21 Kas 2018 - 15:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.