Lütfü Türkkan sus pus

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun hakkında önemli iddialar ortaya attığı İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, iddialar karşısında suskunluğunu koruyor. Türkkan, bugün de iddialara yanıt vermek yerine farklı konularda Tweetler atmayı tercih etti.

Lütfü Türkkan sus pus
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun hakkında önemli iddialar ortaya attığı İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan susuyor ve iddialara yanıt vermiyor. Katırcıoğlu, "Lütfü Türkkan'a ait yağ fabrikası 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi? Türkkan Çiftliği TOKİ arazisi üzerinde mi değil mi?" diye sormuş ve cumhuriyet savcılarını göreve davet etmişti. Türkkan, bu iddiaların hiçbirine yanıt vermedi, veremedi.

LÜTFÜ TÜRKKAN HAKKINDAKİ İDDİALAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, kendisine birkaç gündür birçok bilgi ve belge ulaştığını belirtmiş ve çarpıcı iddialar ortaya atmıştı. "Bunların içerisinde doğrulattığım iki konuyu milletimizden bir kez daha özür dileyerek kendisine sormak durumundayım." diyen Radiye Sezer Katırcıoğlu, şunları söylemişti: "Bunu, inanın benimle beraber hem Kocaeli hem de ülke kamuoyu öğrenmek isteyecek. Biliyorsunuz bu milletvekilinin ve iş insanının Kocaeli Dilovası'nda fabrikaları ve çiftlikleri var. Soruyorum belgelerle birlikte, Bay Lütfü Türkkan. Türkkan Yağ Anonim Şirketi, 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi? İkinci sorum, belgemle birlikte Bay Lütfü Türkkan, Türkkan Çiftliği TOKİ arazisi üzerinde mi değil mi?"

CUMHURİYET SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİLDİ 

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Türkkan'dan bu soruları cevaplamasını beklediklerini ifade ederek, ayrıca ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinin bu işin takipçisi olacağını belirtti. Bu arazilerin devlete ait olduğunu vurgulayan Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Özellikle cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum." ifadesini kullandı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN BUGÜNKÜ TWEETİ 

30 May 2020 - 13:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.