MHP İzmit için adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında İzmit Belediye Meclis Üyesi aday adayları tanıtıldı. Bilindiği üzere MHP adayları seçimlerde AK Parti listelerinden seçime girecek

MHP İzmit için adaylarını tanıttı
MHP İzmit için adaylarını tanıttı
Haber albümü için resme tıklayın

Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül,  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Ülkü Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Özkara, MHP MYK üyesi Hilal Elmas, TÜRKAV Başkanı Cemil Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeliği adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

BİZİ YOK SAYMAYACAKLAR

 “Ne Sibel Hanım bizi yok sayacak ne de Tahir Hocamız bizi yok sayacak” ifadelerinde bulunan Ünlü, “HDP’lilerin, ipsizlerin, sapsızların kazandığı bir seçimi hayal edin. 5 yıl daha ülkücüler kadrolamaz. “Ben hayal kuramıyorum” diyor benim ülkücüm. “Neden?” diyorum “evleneceğim iş güç yok “diyorlar. Bu çocukların önünü kim açacak? İşte 7 yıllık teşkilat başkanı İzmit çocuğu Ahmet Yalçınöz açacak. Eğer biz 15 Temmuz’u tankların önüne çıkıp beraber başardıysak, gelinen süreci liderlerimizi beraber dinleyip ona göre hareket ettiysek; 1 Nisan akşamı başardığımızda ne Sibel Hanım bizi yok sayacak ne de Tahir Hocamız bizi yok sayacak. Ben adım gibi biliyorum ki sayın belediye başkan adayım seçilince ülkücülerle AK Partilileri ayırmayacak. MHP’nin yüzde 10 oyu  ile, bizim verdiğimiz oyla seçilecek Sibel Hanım. Cumhur İttifakı Kocaelİ’de kazanacak. Kadrolaşmak zorundayız. Kadrolaşacağımız yer AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı’dır. Ne yapıp yapıp hiçbir şeye bakmadan çalışmak zorundayız. “MHP’ye 3 belediye vermişler” diye dedikodu yapıyorlar ya. Yapsınlar. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız imza attıktan sonra her şey helaldir” dedi.

İŞTE MHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI

Engin Duymaz

Mehmet İlker Kazan

Hakan Varol 

Aydın Akgül 

Recep Hekimci 

Mennan Orhun Hekimci

Suat Yetik 

Salih Köktürk

Öznur Alpak

Nurcan Demirci

Cansu Polat

Fadime Koç

Şadiye Kirişçioğlu

Huri Demir

Beyzanur Karadeniz

Ömer Kocatürk 

Remzi Sarman

Fatma Erhan

Eşref Ayhan Arpacı

Enes Duydu

Serhat Bayar

Murat Pir

Abdülsamet Debreli

Rahmi Yılmaz

Rana Korkut

Fatma Serap Aytaç

Salih Acun

Kamil Bulut

Kerem Erman

Nezih Yılmaz

Mustafa İpekçioğlu

Cengiz Oruç

Berktuğ Tunalı

Kadir Kocatürk

Yılmaz Ataker

Murat Avcı

Enes Şahin

17 Şub 2019 - 21:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.