MHP Kocaeli'den korona için kriz masası

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kriz masası kurdu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, "koronavirüs için herkes tek vücut oldu. Devletimiz gerekeni yapıyor. Biz de seferberlik ilan ettik" dedi. İşte Aydın Ünlü'nün açıklamaları....

"Milletimizde bir panik havası oluşturulmasına müsaade etmeden, Devletimizin aldığı tedbirlerin hayata geçirilmesi anlamında üzerimize düşen görev her ne olursa olsun amasız fakatsız yerine getirmeye hazırız. Teşkilatlarımız ve tüm yöneticilerimiz ülkemiz ve milletimizin karşı karşıya olduğu tehlikenin şuurundadır ve bir güven kapısı olarak topluma karşı sorumluluğunu eksiksiz yerine getirecektir.

ÖRNEK OLACAK BİR MÜCADELE

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in her milli meselede işaret ettiği  gibi, 'önce ülkem ve milletim' anlayışıyla kişisel ve kurumsal tüm önceliklerimizi öteleyecek, erteleyecek ve dahi yok sayacak; milletimizin sıhhatine karşı oluşan bu büyük  tehdit karşısında da Yüce Türk Milletinden yana olan duruşumuzu örnek teşkil edecek şekilde ortaya koyacağız.

ALLAH'IN İZNİYLE KORONA'YI YENECEĞİZ

Ayrıca Yine Liderimizin son açıklamalarında belirttiği üzere 'KOVİD-19 virüsüyle mücadeleyi Allah’ın izniyle kazanacağız. Şerden hayrın doğacağını göreceğiz. Sadece aklın ve bilimin, aynı zamanda da duanın gücüne güvenelim. Bir süre evde kalalım. Sağlık Bakanlığıyla Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine mutlak süratte dikkat ve riayet edelim.'Bu itibarla Devletimiz ve Genel Merkezimizden gelen talimatlarda üzerimize düşen herhangi bir görevi tam bir koordinasyon içerisinde yürütmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığımızca Kriz Masası oluşturulmuştur.

60 YAŞ ÜSTÜNÜN EMRİNDE OLACAĞIZ 

Oluşturulan kriz masasıyla 60 yaş üzeri partililerimizi arıyor ve isteklerinin olup olmadığını soruyoruz. Teşkilatımız, STK'larımız ve ülkü ocaklarımız, vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Onlarla konuşurken sokağa çıkmamalarını tavsiye ediyoruz ve her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz.

HEM POLİSİN, HEM SAĞLIKÇININ YANINDAYIZ 

Bu süreçte ilçe teşkilatlarımız hem sağlık çalışanlarının hem de polislerimizin yanında olacaktır. Devletimize her türlü desteği vereceğiz ve milletimizle birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz." 

21 Mar 2020 - 18:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Tankut - Allahını seven blrisiyazsın bu adamın tahsili ne ki milletev akıl veriyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:57