MHP Kocaeli toplantısı iptal

Kocaeli haber... MHP Kocaeli Teşkilatları bugün bir araya gelerek 2020 yılı değerlendirme ve 2021 yılı çalışma takvimi toplantısı gerçekleştirecekti ancak planlanan toplantı ileri bir tarihe ertelendi. İşte detaylar...

Kocaeli haber... Koronavirüs vakalarının artması üzerine Ocak 2021’e kadar bütün saha programlarını iptal eden MHP Kocaeli Teşkilatları bugün Tryp by Wyndham Otel’de bir araya gelerek 2020 yılı değerlendirme ve 2021 yılı çalışma takvimi toplantısı yapacaktı. Toplantıya MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’de katılacaktı.

2021 YILI DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜ

Geçtiğimiz günlerde toplantı yapılacağını duyuran MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “2020 yılı değerlendirme bölümü basına açık olacak, 2021 yılı değerlendirme bölümünü basına kapatacağız. Toplantıya MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’de katılacak" demişti.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ve parti içinde yaşanan son gelişmelerin ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü değerlendirme toplantısının ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

05 Ara 2020 - 11:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.