Parklarımız ne kadar güvenli?

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, sahadaki çalışmalarına ciddi bir tempo ile devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam köy kahvehanelerini dolaşarak halk ile buluşan Özen, yaptığı konuşma sırasında dikkat çekici bir konuya değindi. Sokakların güvenilir olmadığından bahseden Özen’in açıklması şöyle: "Anneler çocuklarını artık parka yalnız gönderemiyor. Hatta okullarına bile kendileri götürüp getiriyorlar. Sokaklarımız güvenilir değil. Ne olacağı belli değil. Daha geçen gün pazar arabasını yanındaki direğe bağlayan bir amca gördüm. Birbirimize güven noktasında geldiğimiz duruma bakar mısınız? Biz tekrardan aile, mahalle sosyal ilişkilerimizi canlandıracağız, güçlendireceğiz. Gençlerimizi ahlak ve maneviyat doğrultusunda, doğruluk çizgisinde yetiştireceğiz. Onlara ahlaklı olmayı, dürüst olmayı öğreteceğiz. Bu nasıl olacak? Bizim başkan olduğumuz bir şehirde her bir gencimiz bir spor dalı ya da sanatla meşgul olacak. Gençlerimizi hem fiziksel yönden hem de manevi olarak, estetik anlamda kuvvetlendireceğiz. Bunu bizim başkanlığımızda yapacağız. Baş emin olursa, dürüst olursa şehir de emin olur, göreceksiniz" dedi.

17 Mar 2019 - 11:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.