Şevval Oruç meclis üyesi olmak istiyor

2011 yılından buyana AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarında görev alan Şevval Oruç İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığına başvurdu

2014 yılından beri AK Parti İzmit İlçe Gençlik kollarında sahada ve yönetimde görev alan Şevval Oruç bugün İzmit İlçe binasına gelerek İzmit Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığına resmi başvurusunu yaparak dosyasını İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş’a teslim etti.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Aday adaylığıyla ilgili olarak Şevval Oruç, “2014’ten beri AK Parti Gençlik Kollarında gerek sahada gerek yönetimde görevler aldım. Layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum ama daha iyilerini yapmak istiyorum. Tüm Türkiye’de karşımıza kim çıkarsa çıksın bu seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. İç ve Dış Düşmanların karşısında çelik gibi sağlam elif gibi dimdik durmak için memleketimize karşı hizmet borcumuzu ödemek için İzmit Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldum. Üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEVVAL ORUÇ KİMDİR?

1996 İzmit doğumlu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ulugazi İlkokulu, İzmit Ortaokulu ve Sabancı Lisesi’nde tamamladı. Yüksek Öğrenimini ise Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklam bölümü son sınıf öğrencisi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi olarak devam etmektedir. 2011 yılında AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak aktif siyasete girdi. Halen İzmit İlçe Kollarına aktif olarak çalışmaya devam ediyor.

10 Kas 2018 - 17:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.