“Yatırım  değil, reklam izledik”

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediyesi tarafından yapılan toplu açılış töreni için, "Ortada ne yatırım ne de hizmet var. Sadece bir kişinin reklamı yapıldı, siyasi ikbali için vatandaşın parası harcandı. İzmit’te göz boyayarak 1,5 yıl geçti" dedi.

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yapılan tören için eleştirilerini sıraladı.  Açılış adı altında reklam izletildiğini söyleyen Soydabaş, şunları belirtti; "İzmit Belediyesine araç alımı yapıldı. Yatırım töreni dedikleri programın odağında bu araç alımı vardı.

KISA SÜREDE ZARARA DÖNÜŞECEK

Öncelikle belediyenin sadece hizmet amaçlı araçları satın alıp, binek otomobillerin kiralanması önerisi AK Parti’ye aittir. Ama makam aracı değil, hizmet aracı aldık diye reklamını Başkan Hanım yaptı. Diğer taraftan verdiğimiz yetkiyi de iyi kullanamadıkları, yanlış araçlar alındığı yönünde şüpheler şimdiden ortaya çıkmaya, tartışılmaya başladı. Yatırım dediğiniz şeyin zaman içinde size gelir getirmesi, değerinin artması gerekir. Ama bu araçlar gün geçtikçe değer kaybedecek, yıpranacak. Eğer doğru araç almayı başaramadıysalar, bu alım kısa sürede zarara dönüşecektir. Bunu bilerek araç alımını yatırım gibi göstermek ve yatırım diye tanıtmak milletimizi açıkça aldatmaktır.

YARIM KALAN İNŞAATI BİLE BİTİREMEDİLER

İzmit Yeşilova Mahallesi’nde bir yıldır dile getirdiğimiz mahalle konağı var. Kaba inşaatı bitmiş bu binayı bitirip, seçim vaadi olan bir tane kreşi bile burada açamadılar. Cedit Kentsel Dönüşüm Projesini seçimden önce biz bitireceğiz dedikleri halde bir yıldan fazla vatandaşı oyalayıp, sonunda devretme kararı aldılar. İzmit’in daha rutin çöp ve temizlik sorunlarını çözemediler. Bunun yerine AK Parti’nin yaptığı projelerin adını değiştirip, kendileri yeni birşey yalmış gibi tanırıyorlar. Hala kadroyu oturtmaya çalışıyoruz bahanelerinin arkasına sığınıyorlar.

MİLLETİN YÖNETİME KREDİSİ BİTİYOR

Bu kadronun oturması için daha kaç eş-dost, yakın akrabaları belediyeye almaları gerekecek merak ediyoruz! Her yönüyle tuhaf bir anlayışla karşı karşıyayız. İzmit her zaman samimi ve dürüst olmayı önemsemiştir. Bu yaşananları da çok iyi değerlendirdiğine inanıyoruz. İzmit’te göz boyayarak 1,5 yıl geçti. Milletimizin yeni seçilen yönetime kredisi bitiyor. Bu işlerin böyle gitmeyeceğini kendileri de sonunda görecek."

15 Ağu 2020 - 10:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.