Yılmaz'dan Türkkan'a: Yalan ve iftira

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a çok sert bir göndermede bulundu. İşte o açıklama...

SİYASETİ GELİR KAPISI GÖREN ALÇAK ZİHNİYETİN TARZ-I SİYASETİ BU: YALAN VE İFTİRA

Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış.

Dinleyince şu söz geldi aklıma: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.” Bunda ikisi de yok.

Bu MÜFTERİNİN iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli.

Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir.

Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık.

Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur.

27 May 2020 - 22:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

ata - yalan sizin yüreğinizde mal varlığınızı açıklayın vekil olmadan önceki ve şimdiki iki yüzlü olmaya gerek yok tek kelime tek söz tek cümle hırsızsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 22:06
01

Mat - Açıklasın emin ol senden fakirdir iftira ruhunda var yorumcu ata

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 22:06