Kocaelispor ne zaman top başı yapacak?

TFF’nin 3.Lig’i 18 Temmuz’da başlatma kararının ardından Kocaelispor’un ne zaman antrenmanlara başlayacağı, taraftarlar tarafından merakla bekleniyordu. Bu sorunun yanıtı belli oldu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ile yönetim kurulunun yaptığı istişarelerin ardından 12 Haziran’da karar kılındığı öğrenildi. Kocaelispor, 12 Haziran Cuma günü Körfez
Brunga Tesislerin’de saat 15.00’te toplanacak. Tüm takım Covid-19 testinden geçecek. Yeşil-Siyahlıların yapılacak testlerin ardından ise tesislerde kampa girerek Cumartesi günü ilk çalışmasını yapması bekleniyor. Bu arada yönetim kurulunun, futbolcuların toplanmasıyla birlikte birkaç maç başı ödeme yapması da bekleniyor.

30 May 2020 - 23:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.