KOTO’nun Kocaelispor organizasyonu aynen devam!

Geçtiğimiz sezon, kentimizin markası Kocaelispor’u hiçbir maçında yalnız bırakmayan Kocaeli Ticaret Odası, bu sezonda da takımımızı yalnız bırakmıyor. KOTO ailesi, takımımızı 7 Eylül 2019 Cumartesi günü Fethiyespor ile gerçekleştireceği müsabakada da kombine kartlarıyla izleyerek, destek olacak

Kocaeli iş dünyasının öncü kuruluşu Kocaeli Ticaret Odası, yeni sezonda da hep Kocaelispor’un yanında. Geçtiğimiz sezon Oda adına alınan kombine kartlarla takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayan KOTO, tüm meclis ve komite üyelerini Kocaelispor maçında buluşturmuş, büyük bir enerji oluşturmuştu. KOTO’nun tüm sektörlere hitaben düzenlediği toplu maç izleme organizasyonu bu sezon da devam ediyor. KOTO ailesi, 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 19:00’da Fethiyespor ile mücadele edecek olan takımımızı yine Kocaeli Stadyumu’nda yalnız bırakmayarak, meclis ve komite üyeleriyle birlikte maçı hep birlikte tribünden izleyecek.

06 Eyl 2019 - 14:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.