Yağlı güreşler yarın Gölcük'te başlıyor

Gölcük Belediyesi’nin gerçekleştirdiği, ünlü bir çok altın kemerli başpehlivanın katılacağı Büyük Yağlı Güreşleri yarın ( 6 Haziran Perşembe günü ) Denizevler Sahil Park’ında sabah 10:00'da başlayacak ve bu büyük organizasyon gün boyu devam edecek. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tüm güreş severleri ve hemşehrilerini büyük yağlı güreşlerine davet etti.

Gölcük Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Büyük Yağlı Güreşleri yarın ( 6 Haziran Perşembe günü ) Denizevler Sahil Park’ında sabah 10:00'da başlayacak. Birçoğu altın kemerli, Başpehlivanlar Recep Kara, Ali Gürbüz, Orhan Okullu, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hamza Köseoglu, Tanju Gemici ve Nedim Gürel gibi isimlerin katılacağı güreşler büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olacak.

SEZER TÜM HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ

Bu yıl Ata sporu güreşi gençlere sevdirmek ve sahip çıkmak amacıyla önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 30’u başpehlivan olmak üzere 400 güreşçinin katılımı ile Büyük Yağlı Güreşlerimizi yapacağız. Ben tüm güreş severleri ve hemşehrilerimi bu büyük organizasyona davet ediyorum” dedi.   

13 BOYDA 400 GÜREŞÇİ KATILACAK

Kırkpınar Başpehlivanlarının da katılım göstereceği, Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 6 Haziran Perşembe günü Denizevler Sahil Parkı’nda saat 10:00’da başlayacak. 32 Başpehlivan, 40 Başaltı, 50 Büyük Orta olmak üzere toplamda 13 Boyda 400 Pehlivan mücadele verecek. Gölcük Belediyesi Büyük Yağlı Güreşleri 13 boyda yapılacak. 1- Baş 2- Baş Altı 3- Büyük Orta 4- K.Orta B.Boy 5- K.Orta K.Boy 6- Deste Büyük 7- Deste Küçük 8- Ayak 9- Tozkoparan 10- Teşvik 1 11- Teşvik 2 12- Minik 1 13- Minik 2 kategorilerinde olacak.

05 Haz 2019 - 14:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet doğan inal .Akhisar - İyi bayramlar canlı yayın yokmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 14:23
01

Ahmet doğan inal .Akhisar - İyi bayramlar canlı yayın yokmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 14:23