Azerilere 5 yeni dernek katıldı

Kocaeli haber...Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na 5 adet yeni dernek kazandırdı. Böylece federasyon bünyesindeki dernek sayısı 20’ye ulaştı.

Kocaeli haber...Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu bünyesine 5 adet yeni derneği kazandırdı. Konu ile ilgili federasyondan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ”Federasyonumuz bünyesine kabul edilen derneklerimiz ile birlikte daha da güçleneceğimiz ve toplumda yer bulacağımız aşikârdır. Bünyemize katılan beş dernekten dördünün kurucu üyeleri ve başkanlarının Azerbaycan kökenli vatandaşlar olması münasebetiyle federasyonumuza güç katacağı inancındayız. Böylece federasyonumuza bağlı dernek sayısı 20’ye ulaşmıştır. Başarılı bir Diaspora ve Hemreyliğimiz için bünyemize katılan yeni derneklerimize teşekkür eder ve başarılar dileriz.”  

FEDERASYON BÜNYESİNE KATILAN YENİ DERNEKLER

Kars Azerbaycan Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği - Nebi ARIĞ   

2. İstanbul Dünya Azerbaycanlılar Yazar ve Medya Derneği - Kabuter ER

3. İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği - Hülya  AGASOY

4. Bursa Geleceğin İmkanlar Mekanı  Azerbaycan Derince  Derneği - Hüseyin VELİYEV

5. Geleceğin İnsanları Mekanı Uluslar Arası  Sanayi İş Adamları Derneği - Hüseyin VELİYEV                                         

15 Eyl 2020 - 14:36 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.