Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir? İncinur Sevimli kimdir, kaç yaşında?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide Benal kimdir? Büyük bir ilgiyle takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir? İncinur Sevimli nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir? İncinur Sevimli kimdir, kaç yaşında? Benal ne demek?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide Benal kimdir? Büyük bir ilgiyle takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir? İncinur Sevimli nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir?

Bilindiği üzere Doğduğun Ev Kaderindir  dizisine Mehdi ile Zeynep evlenmiş ancak bir türlü karı koca olmayı başaramamışlardı hatta aynı evde bile yaşamayı istemeyen Mehdi ile Zeynep Kibrit’in ailesiz kalması sebebi ile tekrar bir araya gelmişler ve Kibrit’i evlatlık alarak Kibrit’i kurtarmaya karar vermişlerdi. İşte tam da bu dönemde öğrendik ki Mehdi’nin Annesi Zeliha’nın komşusu olan Benal ile Mehdi’nin eskiden gelen bir gönül ilişkisi varmış.

İncinur Sevimli kimdir?

İncinur Sevimli, tiyatro, dizi ve sinema filmi oyuncusudur.

22 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Felsefe bölümü mezunu olan oyuncu aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden de mezunudur.

İncinur Sevimli bugüne kadar çok sayıda tiyatro oyununda sahne aldı aynı zamanda dizilerde ve filmlerde oynadı.

2017 yılında 7. Uluslararası Malatya Film Festivali’nde Umut Vaadeden Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

2009 yılında Dabbe 2 sinema filmindeki Melis rolü ile ilk kamera önü oyunculuğu deneyimini yaşadı.

Sonrasında Annemin Şarkısı, Haziran, Bana Git De, Murtaza, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı yok gibi birçok sinema filminde yer aldı.

İlk dizi deneyimini ise 2010’da Güneydoğudan Öyküler dizisi ile yaşadı.

Sonrasında Kayıp Aranıyor, Bir zamanlar Osmanlı: Kıyam, Ağır Roman, Firuze, Bana Artık Hicran De, Bir Başkadır gibi çok sayıda dizide yer aldı.

Oyunculuk kariyerindeki en önemli dizi ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oldu.

Dizide yaklaşık 59 bölüm boyunca Ayşen karakterini canlandırdı.

Şu sıralar TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Benal karakterine hayat veriyor ve sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile izleyicinin takdirini kazanmış durumda.

Şafak Binay menajerlik ajansına kayıtlı olarak oyunculuk kariyerini sürdüren ünlü isim Kova burcudur. 1.71 cm boyunda ve 55 kilodur.

Benal ne demek?

Yüzünde kırmızı benleri olan kimse.

21 Nis 2021 - 14:28 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.