Helva şenliğinde coşkulu final

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 19.su düzenlenen helva şenliği Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi. Belsa önünde başlayan etkinliklerin  Doğu Kışla Gençlik Parkı’ndaki final bölümünde sanatçı Çiğdem Taşdan sahne aldı.

İzmit Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği helva şenliğine Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye meclis üyeler, CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Altıntip, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, oda başkanları, muhtarlar katıldı.

HÜRRİYET, BU ORGANİZASYONLAR ÇOK KIYMETLİDİR

Vatandaşlara helva dağıtılan etkinlikte konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “sizlerle bir arada olmak onurdur, şereftir. Her sene daha da kalabalık bir şekilde bu şenliklerimizi yapalım. Helva dostluktur, paylaşmaktır, kardeşliktir, siyasetin ötesinde insanca birbirimizin derdine derman olmaktır, birbirimizle dayanışmaktır, hemşerilik ruhunu daha da fazla geliştirmektir. Doğduğumuz yerlerin özelliklerini, kültürünü doyduğumuz yerde de yaşatabilmektir ve gelecek nesillere öğretebilmek, aktarabilmektir. Dolayısıyla bu etkinlik hepimiz için çok kıymetlidir” dedi.

İZMİT BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Altıntip de  “bu yıl 19. sunu düzenlediğimiz helva şenliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi daha da arttırıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemize ve İzmit Belediyemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

17 Haz 2019 - 11:10 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.