Karamürsel Gazozu NTV ekranlarında

Kendine has formülü ve şeftali aromasıyla çok beğenilen Karamürsel Gazozu hem hikayesi hem de hizmet ettiği amaç ile ekranlara taşındı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, ‘2020’nin en güzel haberi’ sloganıyla duyurduğu, 4 Temmuz Karamürsel’i Kurtuluş Günü'nde piyasaya çıkararak Karamürsel halkına hediye ettiği Karamürsel Gazozu, NTV’nin ‘Umut Öyküleri’ programına konuk oldu.

KIZ ÇOCUKLARI İÇİN

Karamürsel’in unutulmaya yüz tutmuş değerini 50 yıl aradan sonra yeniden gün ışığına çıkaran Başkan Yıldırım, Karamürsel Gazozu’nun satışından elde edilecek gelirin kız çocuklarının eğitimine aktarılacağını açıklamıştı. NTV, Karamürsel Gazozu’nun hikayesini ekranlara taşıdı.

EĞİTİMLERİNE KATKI OLACAK

NTV’de dün yayınlanan ‘Umut Öyküleri’ programına konuk olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel sepeti dolusu gazoz satarak kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunacaklarını açıkladı. ‘Kız çocukları okusun diye...’ sloganıyla verilen haber, ülke genelinde de büyük yankı buldu. Karamürsel Gazozu, maddi imkansızlıklardan ötürü okuyamayan kız çocuklarına umut olacak.

İŞTE O YAYIN

12 Ağu 2020 - 17:33 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.