banner1039
banner279
banner888
Denge Editör
Denge Editör
12 Ocak 2021 Salı 13:22
Maraşlı Aziz Türel kimdir? Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında?

Maraşlı Aziz Türel kimdir? Kerem Atabeyoğlu kimdir, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Maraşlı dizisi seyirciler ile buluştu. Yeni yapım dizide usta oyuncular yer alıyor. Dizide Aziz Türel karakterini canlandıran Kerem Atabeyoğlu dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Kerem Atabeyoğlu kimdir? kaç yaşındadır, nerelidir? İşte merak ettiğiniz Kerem Atabeyoğlu...

MARAŞLI DİZİSİ AZİZ TÜREL ROLÜ 

65 yaşındadır. Ailenin babasıdır. İş dünyasında saygın bir isimdir. Adanalı saygın bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldikten sonra iyi bir eğitim almış ve genç¸ yaşlarında iş adamı olmuştur. Şimdi ise ülkenin en büyük özel havayolu şirketinin sahibidir. En çok kızı Mahur'a düşkündür.

KEREM ATABEYOĞLU KİMDİR?

9 Şubat 1968), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitiren ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümüne devam eden Atabeyoğlu, ilk deneyimini Kent Oyuncuları'nda edindi. Dormen Tiyatrosu ve Tiyatrokare'de birçok oyunda rol aldı. Dizi, film, reklam ve belgesel seslendirmeleri yapmakta olan sanatçının, İlk evliliğinden Doğa adında bir kızı vardır. 2011 yılının sonunda, kendisi gibi oyuncu olan Almıla Uluer ile evlenmiştir. Bu evliliğinden de 2014 Şubat'ında doğan Altan adında bir oğlu vardır.

Kerem Atabeyoğlu, 1955'ten 1995'e Dormen Tiyatrosu'nun 40 Yılı (ISBN 9753651030) isimli kitabın yazarıdır.

Rol aldığı oyunlar

Küllerin Arasından : Haldun Dormen -Arena Oyuncuları - 2019
Bir Zamanlar Gazinoda : Haldun Dormen - Arena Oyuncuları - 2018
Popüler Gerçek : Cem Uslu - Tiyatro İstanbul/Ekip Tiyatrosu - 2017
Şempazeler : Cem Uslu - Sanatmahal - 2016
Öğüt (oyun) : Cem Uslu - Ekip Tiyatrosu - 2013
Vahşi Batı (oyun) : Sam Shepard - Tiyatro Baykuş - 2011
Oyunun Oyunu : Michael Frayn - BKM : 2008
Kaçamak : Gerard Lauzier - Tiyatro İstanbul - 2006
Hangisi Karısı : Ray Cooney - Tiyatrokare - 2003
Polisin Müşterileri : Raymond Castands - Tiyatrokare - 2001
Popcorn : Ben Elton - Dormen Tiyatrosu - 1998
Komik Para : Ray Cooney - Dormen Tiyatrosu - 1995
Beşten Yediye : Dormen Tiyatrosu - 1993

Filmografisi

Maraşlı : Kudret Sabancı - 2021
Ramo : Yağız Alp Akaydın - 2020
Tatlı İntikam : Barış Erçetin - 2016
Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam : Altan Dönmez - 2012
Aşk ve Ceza : Kudret Sabancı - 2010
Derman (dizi) - 2008
Kavak Yelleri - 2007
Rüya Gibi - 2006
Tadımız Kaçmasın - 2005
Son Osmanlı - 2005
Köpek : Cem Akyoldaş - 2005
Sevinçli Haller - 2004
Perili Ev - 2004
Şapkadan Babam Çıktı - 2003
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Kurşun Yarası - 2003
Sultan Makamı - 2003
Yalanın Batsın - 2002
Canım Kocacığım - 2002
Parça Pinçik - 2000
Güneşe Yolculuk - 1999
Şehnaz Tango - 1996
İnce İnce Yasemince - 1995
Yaz Evi - 1993
The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert - 1992
Harry Potter (Severus Snape'i seslendirmiştir)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dikkat!

Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1

banner962

banner23

banner642