banner1073
banner1067
banner1044
Denge Editör
Denge Editör
03 Mart 2021 Çarşamba 20:20
Masumiyet Harun kimdir? Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında?

Masumiyet Harun kimdir? Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında?

Masumiyet dizisi Harun kimdir? Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında soruları dizi severler tarafından araştırılıyor. Fox ekranlara yeni bir dizi daha getiriyor. Usta oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile tüm seyircileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Peki, Masumiyet dizisi oyuncuları kimler? Masumiyet dizisi Harun rolüne hayat veren Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında? Yanıtları haberimizde...

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Samsun ili Çarşamba ilçesinin Dikbıyık mahallesinde dünyaya gelen Aslantuğ,anne tarafından Ubıh, baba tarafından Abzah olan Çerkes kökenli çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ise Terme ilçesinde tamamladı. 1978 yılında işletme fakültesine kaydını yaptırdı ancak öğrencilik yıllarında, Deneme Sahneleri nde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi. 1993 yılında Detay Film'i kurdu. Arzum Onan'la evli. Can adında bir oğlu var.

Filmografi

1986 Gündoğmadan
1987 Ateş Böceği
1987-1988 Belene
1989-1990 İz Peşinde
1990 Başka Olur Ağaların Düğünü
1990 Vurguna İnmek
1991 Kopuk Dünyalar
1991 Karayar Köprüsü
1992 Kapıları Açmak
1993 Yalancı
1994 Yengeç Sepeti
1994 Gerilla

1995 Bir Kadının Anatomisi
1995 Kurtuluş
1996 Akrebin Yolculuğu
1997 Yeni Bir Yıldız
1997-2000 Sıcak Saatler
1999 Merdoğlu
2001-2002 Hırsız
2003-2005 Bir İstanbul Masalı
2009 Hanımın Çiftliği (Muzaffer Bey)

2010 Aşkın İkinci Yarısı (Senarist-Yönetmen)
2011 Canım Babam (Doktor Kerem)
2012 Veda (Dizi) Mehmet Reşat Bey
2013 Ben Onu Çok Sevdim - Adnan Menderes
2015 Aşkın Kokusu - Aziz
2016 Kördüğüm - Enver

Ödülleri

1990-1994-1997-2004 yıllarında Altın Kelebek Ödülü
1992-1993-1994 yıllarında Altın Portakal
1994 yılında Altın Koza
1995 yılında Çağdaş Sinema Oyuncuları
1998 yılında Altın Objektif

Son Güncelleme: 03.03.2021 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dikkat!

Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1

banner962

banner23

banner642