Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? Gizem Katmer yaş

Gizem Katmer Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veriyor. Peki, Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen Gizem Katmer...

Masumlar Apartmanı Neriman, Gizem Katmer yaş, Masumlar Apartmanı Neriman kim

Gizem Katmer Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veriyor. Peki, Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

MASUMLAR APARTMANI NERİMAN 

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ve Gülben’in kız kardeşi olan Neriman onlardan hiç iyilik görmeyince tek sığınağı babası ve abisi Han oldu. Han elinden geldikçe Neriman’ı korumak istese de hasta ablaları nedeniyle onun da zor duruma düştüğünü görüyor. Neriman ise hayata tutunmak için astım hastalığının yanında ablalarının kötü davranışlarını da yenmek zorunda.

GİZEM KATMER KİMDİR?

Gizem Katmer 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Gizem Katmer Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünden mezun olmuştur. Boyu 1.57, kilosu ise 50'dir.

SİNEMA FİLMİ

Aşk, Büyü  vs. – 2019 Ümit Ünal

REKLAM

2020 Vodafone, Bim

2019 Sprite, Ülker Dido, Mc Cafe,

TİYATRO

2019- 2020 (hala devam ediyor) - Kadıköy Theatron – ‘’Lanet olası Lanet Kuş’’oyunu (Nina)

Çirkin, Kozalar, Ulrike, Hayvan Çiftliği 

06 Nis 2021 - 14:05 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.