Oppo fabrikası Tuzla, Oppo fabrikası iş ilanları, Oppo eleman arıyor 17 Ocak 2021

Oppo 2021 yılında İstanbul Tuzla’ya fabrika açacak. Bu haberi alanlar, Oppo iş ilanları araştırması yapıyor. Oppo fabrika kuruyor haberini alanlar, Oppo fabrikası nerede sorusuyla birlikte araştırmalarını sürdürüyor. Oppo’da kaç kişi çalışacak sorusuyla birlikte, kariyer.net oppo ilanları, Oppo açık pozisyonlar da araştırılıyor. Detaylar 17 Ocak 2021 tarihli haberimizde

Oppo 2021 yılı itibariyle İstanbul Tuzla’da bir fabrika açıyor. Peki Oppo üretim tesisine başvuru nasıl yapılır?, Kaç ki çalışacak?, iş ilanları nelerdir?, Maaş Ne Kadar?, Kariyer.net oppo ilanları, Oppo fabrikası nerede?, Oppo açık pozisyonlar için işte detaylar;

OPPO FABRİKASI NEREDE, OPPO İŞ İLANLARI 

Oppo Tuzla Fabrikası, İstanbul Tuzla’da 2021 yılında açılacak. Oppo, Tuzla’da mevcut kurulu olan Tadım Kuruyemiş fabrikasını kiraladı ve burada Oppo üretim tesisi açılacak. Oppo binlerce insana iş verecek.

OPPO FABRİKASI NE ZAMAN AÇILACAK? 

Oppo fabrikasında üretim çok çabuk başlayacak. Şubat 2021 tarihinde Oppo’da üretimin başlaması öngörülüyor. Oppo Fabrikası’nda kaç kişi çalışacak sorusu da yanıt buldu. Oppo İstanbul Tuzla fabrikasında 1.000 kişiyi işe alacak. Oppo fabrikası maaşları da merak ediliyor. Oppo’dan henüz maaşlarla ilgili bir bilgilendirme yapılmadı ama Çinli firmanın Türkiye’yi ucuz işgücü nedeniyle tercih ettiği ve çok yüksek maaş vermeyeceği konuşuluyor.

OPPO FABRİKASI İÇİN İŞ BAŞVURUSU YAPMAK

Oppo fabrikasında çalışmayı düşünenler, iş ilanlarını merakla araştırıyor. Oppo’ya başvuru yapmak isteyenler için Oppo’nun kendi internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi, kariyer.net sitesinden de başvuru yapabilmek mümkün.

kariyer.net Oppo iş ilanları için tıklayınız. 

Oppo web sitesi için tıklayınız 

17 Oca 2021 - 23:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.