Pakmaya personel alımı, iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

Türkiye’nin öncü firmalarından Pakmaya kısa bir süre önce personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Pakmaya maaşları 2021, fabrikası, iş ilanları, mail adresi gibi merakla araştırdığınız tüm soruların cevapları haberimizin detaylarında yer almaktadır…

PAKMAYA PERSONEL ALIMI, İŞ İLANI NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Türkiye’de Pak Group bugün, kendi bünyesine kattığı yeniliklerle ve yarattığı farklılıkla rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başarmıştır. İlk kez 1923 yılında faaliyete başlayan Pakmaya, 1973 yılında kendini geliştirerek dünyanın en büyük dördüncü Pakmaya fabrikası olmuştur.  Pakmaya personel alımı, iş ilanları ve iş başvurusu için kariyer.net adresi üzerinden giriş yaparak etkili bir CV ile başvuru yapabilirsiniz. Başvurmuş olduğunuz CV’ de aldığınız eğitimler, daha önceki iş tecrübeleriniz ayrıntılı bir şekilde yer almalıdır. Pakmaya iş ilanlarında son başvuru tarihi belirttiği için bu tarihten önce iş başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Pakmaya personel alımı yapacağı kadrolarda görev alacak adayların çalışkan ve disiplinli olmasını önemsemektir. Belirli bir personel kriteri bulunan Pakmaya, sağladığı düzen ile adından söz ettirmektedir.

PAKMAYA PERSONEL ALIMI AÇIK İŞ POZİSYONLARI

Ülkemizde maya sektöründe bulunan Pakmaya şirketi güncel iş ilanları da son başvuru tarihi belirtmektedir. İş ilanlarına başvuru yapabilmek için son başvuru tarihine dikkat etmeniz gerekmektedir. Pakmaya açık iş pozisyonları için kariyer.net adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

İŞTE O İLAN

24 Şub 2021 - 09:04 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Zafer Bayram - Çalışmak istiyorum işitme cihazı kullaniyorum çalışmama problem yok çalışırım meydancı temizlikçi depolama çöpçüluk de yaparım yeterki işim olsun emekliyim yaşım 49 çalışmak istiyorum evliyim kiradayim çalışmaya ihtiyaçim var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 20:14