Pazar günü kargo gelir mi, pazar günü kargolar açık mı? 24 Ocak 2021

Bugün kargolar açık mı? PTT Kargo hafta sonu çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün kargolar nasıl çalışıyor? PTT kargo cumartesi günü çalışıyor mu? Yurt İçi Kargo cumartesi, Aras Kargo cumartesi açık mı? 16-17 Ocak hafta sonu sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu? Detaylar 24 Ocak 2021 tarihli haberimizde...

PAZAR GÜNÜ KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? (BUGÜN)

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili tüm detaylar vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Hafta sonu uygulanacak olan yasak ile birlikte özellikle corona nedeniyle internet üzerinden alışveriş yapanlar kargolar açık mı kapalı mı sorusuna yanıt arıyor. İçişleri Bakanlığı koronavirüs genelgesine göre; açık olan kurum ve işletmeler, yasaktan muaf olan yerler de belli olmuştu. Bu bağlamda; bugün kargolar açık mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu?

BUGÜN KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? 23-24 OCAK 2021

23-24 Ocak Hafta sonu sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu? Sokağa çıkma yasağına göre; açık olan işletmeler İçişleri Bakanlığı genelgesine göre belli oldu. Hal böyle olunca; hafta sonu kargolar açık mı, bugün kargolar açık mı şeklindeki soruların yanıtları araştırılır hale geldi. Bu bağlamda; bugün kargolar açık mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında kargolar çalışıyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KARGOLAR AÇIK MI?

Sokağa çıkma yasağından muaf tutulan, açık olan işletmeler kapsamına kargolar da girmektedir. Bu bağlamda; İçişleri Bakanlığı genelgesine göre; sokağa çıkma yasağında hafta sonu kargolar açık olacak. Kargo görelileri sokağa çıkma yasağında muaf ancak kargo teslimi yapacak vatandaşların yasak nedeniyle 4 Ocak Pazartesi gününü beklemesi gerekecek.

23 Oca 2021 - 20:42 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.