Ziraat Bankası kredi erteleme 2021, Kredi erteleme var mı son dakika (25 Şubat 2021)

Milyonlarca vatandaş Ziraat Bankası kredi erteleme haberine dair son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Devlet bankası olan Ziraat Bankası kredilerinin ertelenip ertelenmediği sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, son dakika gelişmesini inceliyor. Özel bankalarda erteleme işlemleri devam ediyorken vatandaş devlet bankası olan Ziraat Bankası'ndan da aynı haberi bekliyor. Peki, Ziraat Bankası kredi erteleme yapmaya başladı mı? Merak edilen sorunun yanıtını sizler için araştırdık.

Kredi erteleme son dakika, Ziraat Bankası kredi erteleme 2021, Ziraat Bankası kredi erteleme son dakika

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bu haberde. Koronavirüs hayatımızı felç etti. Ekonomiyi durma noktasına getiren salgın dönemi, tüketicileri zarara uğrattı. Çoğu dükkan ve işletmenin kapanması, tüketiciyi zora soktu. Kredi tutarlarını ödeyemeyen vatandaşlar bankalardan gelecek kredi erteleme haberlerine odaklandı. Peki, Ziraat Bankası 2021 yılında kredi erteleme getirdi mi? İşte yanıtı..

KREDİLER ERTELENECEK Mİ? (25 ŞUBAT 2021 BUGÜN)

Ziraat Bankası  tüm vatandaşların çektiği kredi kartı borçlarını son bir defaya mahsus 8 ay erteleyecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi kartı borcu ertelemesi için 31 Aralık öncesi kredi çekenlerin borçlarını erteleyecek. 31 Aralık 2020 öncesi çekilen krediler ertelenirken 2021 yılında kredi çekenlerin ödemeleri devam edecek.

8 AY ERTELEME FAİZ YOK 

Ziraat Bankası 8 ay kredi ve kredi kartı borcu ertelemesinde faiz alınmayacağı, vatandaşların ve esnafın 8 ay rahat borçsuz bir yaşam sürmesi ve 8 ay sonunda kredi ve kredi kartı borçları faizsiz olarak ödenmesi kararı verildi. Ziraat Bankası'nın kredi taksit erteleme gelişmesine dair yeni bir bilgi henüz duyurulmadı. Erteleme işlemi kredi kartı borçlarını kapsıyor.

25 Şub 2021 - 12:50 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

09

Aydın Talıran - Sayın cumhur başkanım emekliyim çok zor durumdayım tüketici kredilerini ertelerseniz bizi çok memun edersiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 00:27
08

Tahir çalış - Aynı açıklamanın içerisinde tüm vatandaş ve esnafların kredi ve kredi kartlarının 8 ay süreyle faizsiz erteleneceği söylenirken, aynı söyleyişi son paragrafında sadece kredi kartları için erteleme olacağı, kredi taksitleriyle ilgili bir gelişmenin henüz olmadığı söyleniyor, bu sizlerce de çelişki değilmi, insanların duygularıyla alay mı ediyorsunuz, nasıl bir çelişki anlamak mümkün değil!..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 14:11
07

Fahrettın Yolalan - Sayın Cumhurbaşkanım biz emekllilerin kredi vadelerini 60 ay yapsanız .Emeklileri esnafa uygulanan şartlardan ayırsanız kredi notumuzu kaldırsanız .Maaşından başka gelırı olmayan emeklının kredi notu yızunden ve vadelerin 36 ay olmasından zor gunler gecırıyoruz.Bız emeklılerın kredılerı 60 ay olursa kendı ımkanlarımızla gecınırız kımseye yuk olmadan.Saygılarımla ALLAH VATANA MILLETE ZAVAL VERMESIN İNŞALLAH

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 23:46
06

İlyas Sayın - Sayın Cumhurbaşkanım biz emeklileri düşünün artık perişan haldeyiz Ziraat bankasına olan ihtiyaç kredisi borcumuzdan dolayı maaş al az hale geldik kredilerimizin faizsiz bir yıl erteleyin sizden istirham ediyoruz bu çıkmazdan bizi önce Cenabu Allah sonra siz kurvarırsınız Sonsuz Saygılarımızla elleri bizden öperiz

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 19 Mart 10:46
05

İhtiyaç Kredsi - Bankayı arıyorum herhangi bir ertleme söz konusu değil diyor nasıl oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 12:39
03

Muhsin KAYA - Çok spekülasyon haber yapıyorsunuz habercilik ahlakına ve etik değerlere ters düşen bir habercilik anlayışınız var

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:50
02

AKIN - DEVLET BANKASI VAKIF BANK KREDİLERDE ERTELEME YAPMIYOR

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:50
01

AKIN - DEVLET BANKASI VAKIF BANK KREDİLERDE ERTELEME YAPMIYOR AMA ÖZEL BANKALAR YAPIYOR

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 12:50